OBJECTIUS    |    PARTICIPA    |    PROJECCIONS    |    EXPOSICIÓ    |    CONTACTA

 

POBLEzoom és una convocatòria de vídeos del barri de Poblenou (Barcelona).

Els vídeos rebuts els ordenem, cataloguem, exhibim i conservem. La convocatòria és oberta a tot tipus d'estils o gèneres: curtmetratges, documentals, retrats, rareses o altres formats audiovisuals. De ficció o de no ficció. La condició principal és que s'hagin gravat al nostre barri, al Poblenou. En qualsevol època. Ja sia prenen el barri com a escenari; ja sia com a objecte d'estudi, retrat o documental.

La convocatòria està oberta del 15 d'agost a l'1 d'octubre de 2020.

Amb el material rebut es realitzen, entre d'altres, aquestes 3 accions:

· EXPOSICIÓ AUDIOVISUAL: Els vídeos rebuts es mostraran en forma d'exposició durant el mes d'octubre de 2020. La mostra es realitzarà a l'espai artístic Niu.

· CINE 'FESTA MAJOR': Una selecció inicial es projectarà en pantalla gran durant la Festa Major de Poblenou (11 i 20 de setembre).

· ARXIU HISTÒRIC: Els vídeos rebuts, amb el permís corresponent per part de l'autor o autora, passen a formar part del fons documental de l'Arxiu Històric del Poblenou. Ni l'Arxiu Històric ni l'Associació Cultural Niu tenen cap dret sobre el material rebut, més enllà de difondre'l o mostrar-lo en les condicions, dates i formes pactades amb els autors i les autores.

Els objectius de la convocatòria són:

· Reunir material en vídeo gravat al barri del Poblenou de Barcelona. Ja sia prenen el barri com a escenari; ja sia com a objecte d'estudi, retrat o documental.

· Els vídeos rebuts els ordenem, cataloguem, exhibim i conservem.

· Els vídeos rebuts passen a formar part del fons documental de l'Arxiu Històric del Poblenou.

------------------

POBLEzoom és una iniciativa popular i sense ànim de lucre que neix de persones vinculades a l'espai artístic Niu (Poblenou). L'objectiu principal és ordenar i catalogar vídeos del barri on vivim i cedir-los a l'Arxiu Històric de Poblenou. La primera edició de POBLEzoom es va celebrar l'any 2007. Va ser una convocatòria centrada en la fotografia i va reunir més de 2000 fotografies enviades per més de 60 fotògrafs i fotògrafes. Tal i com es farà en la present edició, el material rebut va ser entregat a l'Arxiu Històric de Poblenou.

------------------

__________________________________________________________________________________________________________


niu : espai artístic :: almogàvers, 208 . 08018 Barcelona :: 
info@niubcn.com :: 93 3568811 :: crèdits :: horari :: com arribar

__________________________________________________________________________________________________________

Allotjament web:

Una iniciativa de: