ACTIVITATS  | EXPOS  | TALLERS  | OUTDOORS       L'AGÈNCIA       CONCEPTE  | PREMSA  | CONTACTA       EL BARRI

 

ART URBÀ / FOTOGRAFIA
MAGIA TRECE & ANTÓN SEOANE

_ del 9 al 25 de setembre de 2021

TÍTOL
CAN'T TOUCH THIS PROJECT

ARTISTES
MAGIA TRECE & ANTÓN SEOANE

CONCEPTE
Projecte expositiu de Magia Trece i Antón Seoane basat
en la ruptura de clixés discriminatoris promovent els drets fonamentals i la igualtat. Les obres, exposades en format fotogràfic, combinen les 'màquines surrealistes' de Magia Trece (objectes fusionats que generen noves funcions), amb els 'antiherois' d'Antón Seoane (personatges inspirats en l'imaginari del cinema i el còmic). El seu estil està inspirat en la cartelleria, el còmic i el disseny gràfic. En les obres, l'objecte i el personatge són els protagonistes, i el 'lettering' i la gràfica completen la composició. S'exposen 7 fotografies mida pòster realitzades a les 7 pintures murals del projecte 'Can't touch this'. Estaran acompanyades de la il·lustració original de la 'màquina surrealista', així com de la imatge, portada de pel·lícula o còmic en la qual s'inspira l''antiheroi'.

L'exposició es complementa amb una intervenció efímera en una de les parets de la sala. L'obra serà 'Fràgil com una bomba': Un flascó de perfum com a objecte representatiu de cànons femenins superficials, que es fusiona amb una magrana creant una nova funció que trenca amb els patrons imposats de bellesa.

Per a la clausura de l'exposició comptarem amb l'actuació musical d'Antón Seoane (SlimROK), que presentarà el seu àlbum 'Quarantine's com a forma de vida'; mentre Magia Trece realitza una acción artística en directe amb una de les seves 'multilayer stencil' de temàtica musical.

MAGIA TRECE (Roma, 1987). Martina Giammarini (Magia Trece) va estudiar Belles Arts a Roma i es va graduar en la branca de Decoració. El 2013 s'instal·la a Barcelona i s'especialitza en il·lustració digital i nous mitjans. El seu treball artístic gira al voltant de la dualitat i l'atracció formal entre diferents objectes. Així crea les seves 'màquines surrealistes', fusionant dos elements que generen noves funcions i estimulen a reflexionar sobre diverses temàtiques.

ANTÓN SEOANE (Vigo, 1986). Antón s'ha format com a dissenyador Industrial, però sempre reconeixerà que la seva primera faceta creativa va ser el grafit. Ha experimentat amb múltiples disciplines creatives com la fotografia i el tatuatge, però ha decidit bolcar-se en l'àmbit decoratiu treballant sobretot amb aerosols. L'any 2012 crea la seva pròpia empresa ROKdesign Studio a Barcelona, i al costat de la seva xarxa de col·laboradors desenvolupa projectes en els àmbits industrial, gràfic i artístic.

INAUGURACIÓ
Dijous 09 de setembre a les 20:00 h.
CONCERT CLAUSURA EXPOSICIÓ

Dissabte 25 de setembre a les 20:00 h.

[ + info Magia Trece ]   [ + info Antón Seoane ]

 


niu : espai artístic :: almogàvers, 208 . 08018 Barcelona :: 
info@niubcn.com :: 93 3568811 :: crèdits :: horari :: com arribar

__________________________________________________________________________________________________________

 

Allotjament web:

Amb la col·laboració de: