ACTIVITATS  | EXPOS  | TALLERS  | OUTDOORS       L'AGÈNCIA       CONCEPTE  | PREMSA  | CONTACTA       EL BARRI

 

PINTURA
MIQUEL SERRATOSA _ del 8 de setembre al 16 d'octubre de 2016

Títol
'IdentifiCat'

Artista
Miquel Serratosa

Concepte
'IdentifiCat' és un conjunt de pintures d'en Miquel Serratosa que il·lustren i exploren un mateix concepte: la identitat. El significat d'aquesta, el misteri de l'existència, el que ens defineix i el que en definitiva som. El perquè necessitem sentir-nos identificats amb quelcom, i els símbols que la humanitat empra per identificar certs conceptes.

Una part de la col·lecció, gira entorn de l'obra del gran pensador polac, Zygmunt Bauman, creador del concepte de "la modernitat líquida", referint-se als moments de transformació i contrasts actuals que vivim, sota un profund estudi sobre la pèrdua d'identitat humana a la que estem sotmesos actualment.

Miquel Serratosa és un jove artista català amb més de 10 anys de trajectòria creativa. Va estudiar disseny gràfic a l'Escola Elisava de Barcelona mentre ho compaginava amb classes de pintura i il·lustració. Un cop graduat, va estudiar un postgrau de tipografia a l'escola Eina i va començar a exercir com a dissenyador gràfic treballant en agències i estudis de disseny. Fins al dia d'avui, paral·lelament a la seva tasca com a dissenyador, ha realitzat diferents projectes d'il·lustració, pintura i disseny per a videoclips, revistes, exposicions, novel·la gràfica, llibres il·lustrats, portades, etc.

Inauguració
Dijous 08 de SETEMBRE a partir de les 20:00 h.

[ +  info Miquel Serratosa ]

 


niu : espai artístic :: almogàvers, 208 . 08018 Barcelona :: 
info@niubcn.com :: 93 3568811 :: crèdits :: horari :: com arribar

______________________________________________________________________

Hosting by

Amb la col·laboració de