ACTIVITATS  | EXPOS  | TALLERS  | OUTDOORS       L'AGÈNCIA       CONCEPTE  | PREMSA  | CONTACTA       EL BARRI

 

VÍDEO / AUDIOVISUALS
COL·LECTIVA

_ del 8 al 18 d'octubre de 2020

Títol
POBLEzoom: Convocatòria mundial de vídeos de Poblenou

Artistes
Col·lectiva

Concepte
Mostra audiovisual resultat de la Convocatòria Mundial de Vídeos de Poblenou, POBLEzoom. La convocatòria es va realitzar entre el 15 d'agost i l'1 d'octubre de 2020. Els objectius de la convocatòria són:

· Reunir material en vídeo gravat al barri del Poblenou de Barcelona. Ja sia prenen el barri com a escenari; ja sia com a objecte d'estudi o documental.

· Els vídeos rebuts els ordenem, cataloguem i mostrem en diferents llocs i formats. 

· Els vídeos rebuts passen a formar part del fons documental de l'Arxiu Històric del Poblenou.

· L'autor o autora de cada vídeo és l'únic o única propietari o propietària del mateix. Ni l'Arxiu Històric del Poblenou ni l'Associació Cultural Niu tenen cap dret sobre el material rebut, més enllà de difondre'l o mostrar-lo en les condicions, dates i formes pactades amb cada autor o autora.

POBLEzoom és una iniciativa popular i sense ànim de lucre que neix de persones vinculades a l'espai artístic Niu (Poblenou). L'objectiu principal és ordenar i catalogar vídeos del barri on vivim i cedir-los a l'Arxiu Històric del Poblenou. La primera edició de POBLEzoom es va celebrar l'any 2007. Va ser una convocatòria centrada en la fotografia i va aplegar més de 3000 imatges. Tot el material va ser entregat a l'Arxiu Històric.

Inauguració
Dijous 08 d'OCTUBRE a les 20:00 h.

PROJECCIONS DURANT LA FESTA MAJOR 2020 ---> Una selecció dels vídeos rebuts es projectarà en pantalla gran i al carrer durant la propera Festa Major de Poblenou. Les projeccions es realitzaran els dies 11 i 20 de setembre a l'escenari de carrer a la cruïlla dels carrers Pallars/Roc Boronat. De 18h a 23h. En el cas de que la pluja o la situació sanitària ens impedeixi realitzar les projeccions al carrer, l'activitat serà traslladada al Niu, la seu de la nostra associació.

[ + info POBLEzoom ]

 


niu : espai artístic :: almogàvers, 208 . 08018 Barcelona :: 
info@niubcn.com :: 93 3568811 :: crèdits :: horari :: com arribar

__________________________________________________________________________________________________________

 

Allotjament web:

Amb la col·laboració de: