ACTIVITATS  |  EXPOS  |  TALLERS  |  OUTDOORS  |  PIU RÀDIO          SERVEIS  | L'AGÈNCIA          CONCEPTE  |  PREMSA  |  CONTACTA          EL BARRI

 

ESCULTURA - COLLAGE
CARLES PIERA CLARAMUNT _ del 18 de gener al 26 de febrer de 2012

Títol
'ONIRIQUE'

Artista
CARLES PIERA

Concepte
Onirique: Un món que es construeix en secret. Un objecte oblidat que pren vida en el seu últim alè d’existència. La vida mes enllà de la màgia que esdevé onírica en algun racó de l’espai. Objecte trobat, manipulació i collage es combinen conformant un seguit d’obres escultòriques anomenades 'Onirique'. En cada una, una poesia que amaga algunes de les respostes al neguit existencial de la raó mes humana. Passat, present i futur, el be i el mal, la vida i la mort, són alguns dels temes recurrents en aquesta nova sèrie de retaules mundans i detrítics.

Carles Piera Claramunt nascut a Barcelona l’any 1985, va estudiar el Graduat universitari a l’escola Massana, especialitzant-se en escultura, fotografia i joieria l’any 2004 y Motlles artístics a l’Escola Llotja (Barcelona). Ha participat en seminaris de metalls a càrreg de Marc Boada, i ha estat tutoritzat per l’escultor Tom Carr. 

Durant l’any 2008/9 a treballat com a fotògraf i dissenyador gràfic per a representacions teatrals del mag Sergi Buka. També es responsable del projecte col·lectiu de decoració/ instal·lació urbano-festiva al barri del Rabal (a càrreg de l’Ajuntament de Barcelona) i d’altres projectes d’art urbà com la activitat lúdica Pangea al Passeig de Gracia en motiu de la fira La ciutat de les persones (Barcelona 2008) i Pinta la Mediterrania en motiu del dia internacional de la Mediterrania (Catedral de Barcelona 2008) 

Es autor de la sèrie escultòrica Ver para Leer exposada a la Capella (Barcelona desembre de l’any 2010), i ha participat en concursos per a Injuve, Drap Art, i Tramuntanart on va ser seleccionat per exposar la obra L’Ocell del Nord (Cadaquès). 
Ha treballat des de l’any 2007 fins l’any 2011 com a maquetista d’arquitectura en l’empresa PINE ARQ a Bacelona, i ha col·laborat com a escenògraf en el curtmetratge La Voz de Hans de Lucca Bacci (Polarstarfilms 2009) en la creació d’autòmats i objectes especials; en les cortines publicitàries per al canal 33 a càrreg de Lluis Danès (tardor 2011), performance per al col·lectiu Les Poubelles (2009), Peau d’Ame, Glow-In y en videoclips per a David Cevoli (Nova York) i Guillaume Simon de Shine (Paris) a cárreg d’Andres Bartos, també es autor del curtmetratge Ver para Leer.

Actualment esta treballant en una performance per a la presentació del llibre Afueras de Mariano Pesin, i creant un espectacle intimista de dansa contemporània y marionetes confeccionades pel propi artista titulat Transit, i la serie escultòrica Alterego. La seva actual línea de treball gira entorn a la manipulació l’objecte trobat, la creació d’escultures de caire figuratiu en resines, i la fotografia artística. 

Inauguració
Dimecres 18 de GENER a partir de les 20:00 h.

[ +  info Carles Piera Claramunt ]

 

 


niu : espai artístic   ::   almogàvers, 208 . 08018 Barcelona   ::  
info@niubcn.com   ::   93 356 88 11   ::   crèdits   ::   horari   ::   com arribar

______________________________________________________________________

Allotjament web gràcies a:

Amb la col·laboració de: