AGENDA | ACTIVITATS | EXPOS | FORMACIÓ       CONCEPTE       L'AGÈNCIA | SERVEIS | SOCIS       LA RÀDIO       PREMSA | FOTO-VIDEO       CONTACTA

FOTOGRAFIA                                                                [ versión en castellano ]   [ in english ]            
NICKO NOGUÉS _ Del 21 de setembre al 27 d'octubre de 2008

Títol
PEKEÑOS OUTSIDERS

Inauguració
Diumenge 21 de setembre a partir de les 19.00 h.

Concepte
"Era diumenge. Plovia i venia de gust quedar-se a casa, per això vaig sortir a donar un tomb.

Vaig sortir del meu portal i vaig caminar 15 minuts seguits d'un gir a l'esquerra acompanyats de 100 metres més rematats per 2 'cediu el pas' dic per 2 passos de vianants (collons! sempre m'equivoco) i ja havia arribat a la Ciutadella. Si, visc al Born. Què voleu que hi faci si sóc un cabró afortunat.

Potser per això aquell dia en aquell parc vaig trepitjar una piscina olímpica disfraçada de toll d'aigua seguida d'un 'ohemcagoamblaputam'hemullatelsmitjons' i potser per aquell moviment de cap involuntari d'adalt cap abaix els vaig veure.
Dos barbies i un Ken. Acompanyadament sols i més mullats que els meus mitjons. I em van conmoure. Què voleu que hi faci si al cap i a la fi sóc un ser sensible.

Sense saber com ni per què després en vindrien més, rescatats d'altres parcs, els Encants i algun que altre contenidor d'escombreries.
Un cabró sensible i afortunat amb tocs de síndrome de Diògenes i d'embarassada. Què voleu que hi faci si sóc així.

I em va donar per preguntar-me com haurien arribat fins allà i què hauria estat d'ells si no els hagués acollit. Així es com va sorgir 'Pequeños Outsiders' i ara ho vull compartir amb tu."

Nicko Nogués [ +  info ]

niu : espai artístic  ::  almogàvers, 208 . 08018 Barcelona  ::   info@niubcn.com  ::  93 356 88 11  ::  crèdits  ::  horari  ::  com arribar


Niu forma part de la
Xarxa de Centres de Producció de Catalunya