ACTIVITATS  | EXPOS  | TALLERS  | OUTDOORS       L'AGÈNCIA       CONCEPTE  | PREMSA  | CONTACTA       EL BARRI

 

FOTOGRAFIA
LEYA BLACKBIRD & MARIA COMA
_
del 12 de desembre de 2018 al 10 de febrer de 2019

Títol
'Thunder Inside of the Insight'

Artista
Leya Blackbird & Maria Coma

Concepte
Aquesta exposició fotogràfica ens apropa el procés de la transformació, una transformació de l'ànima, de la personalitat i l'evolució de la consciència. Amb l'exploració del moviment, l'espai, la llum i el vent, Leya Blackbird i Maria Coma han creat un viatge de les emocions i l'esperit, amb una intenció d'existir en múltiples nivells durant el procés de la transformació.

Segons Blackbird i Coma, "la tàctica de 'mindfulness' (concentració plena) és l'enfocament que hi ha darrere del procés de coneixement de múltiples dimensions del procés de la transformació. Les fotografies ens acosten a les parts i moments més dolorosos, confusos i desorientats d'aquest viatge i els moments més subtils després de rendir-se en la lluita i descobrir la força dins de la vulnerabilitat radical i les possibilitats de sentir-ho, viure-ho. Després de la lluita creixem com un guerrer que ha madurat, obtenim confiança en el procés i tot i que la transformació segueix, seguim amb ella, ara mà a mà".

Leya Blackbird (Eslovènia, 1990) és actriu, model i amant de l'expressio corporal. Durant el procés d'estudi d'interpretació ha descobert la riquesa de l'exploració mental i emocional. Que juntament amb la seva passió per l'evolució de la ment humana i l'eterna recerca de l'espai entre la ment i la consciència, ha trobat un joc amb diverses possibilitats de la interpretació.

Maria Coma (Barcelona, 1991) és artista i fotògrafa. El seu procés creatiu l'ha portat a explorar i treballar profundament amb el color vermell. Un color que l'ha guiat per les seves diferents projectes que de forma cada vegada més intensa li ha servit per mostrar les seves inquietuds. Les fotografies de Maria es caracteritzen per tenir una potent importància en l'estètica, buscant elements minimalistes però amb una gran càrrega emocional.

Inauguració
Dimecres 12 de DESEMBRE a les 20:00 h.

[ + info Leya Blackbird ]   [ + info Maria Coma ]

 


niu : espai artístic :: almogàvers, 208 . 08018 Barcelona :: 
info@niubcn.com :: 93 3568811 :: crèdits :: horari :: com arribar

__________________________________________________________________________________________________________

 

Allotjament web:

Amb la col·laboració de: