EXPOSICIÓ_KILIAN RAMIRO_del 14/12/06 al 30/01/07

KILIAN RAMIRO
'Redistraj eht Nailik - de X COMPOSICIONES'

Redistraj és un dels molts heterònims de Kilian Ramiro (Segovia, 1982), dibuixant, fotògraf, artista digital, dj underground e, inclús, productor de música a la recerca de maquinaria pesada sonora. En aquesta ocasió, apareix com Redistraj, en la seva faceta com a fotògraf de sites a l'extraradi urbà de diverses ciutats on ha anat desenvolupant la seva obra.

Més que crear les seves obres en la intimitat decorativa dels estudis, Redistraj tracta de reintroduir una espècie de fisicitat del lloc real, descubrint aquella arqueologia oculta de la continua modernitat del present en les escombraries urbanes que generem o en la re-naturalització de les nostres escombraries artificials. No es tracta tan sols de línees, textures o taques creades artificialment en un llenç, si no que hi ha una referència física a aquells llocs que l'artista busca i troba i fan del tema de les seves fotografies alguna cosa més que una simple representació d'una estètica. Ens remeten a allò extemporani, a allò excèntric, a l'extraradi, a l'excrement.

Així, cada una de les seves fotografies recupera els fragments del temps d'una civilització, que és la nostra, i ja produeix la seva pròpia arqueologia estètica: xapes dxid, pintura escamada, capes de molsa, residus plàstics, pols i terra. Allò artificial i allò natural en un reencontre que reforça les seves pròpies i singulars estètiques.

Exposició en marxa DIVENDRES 14_12_06 a partir de les 20:00 hores. Entrada Lliure

Imatge 'Kilian Ramiro'---->

+ Ampliar imatge