AGENDA | ACTIVITATS | EXPOS | FORMACIÓ       CONCEPTE       L'AGÈNCIA | SERVEIS       LA RÀDIO       PREMSA | FOTO-VIDEO       CONTACTA

FOTOGRAFIA
YAPCI RAMOS _ del 17 d'abril al 10 de maig

Títol
'HOTEL'

Concepte
Canaria de naixement, actualment la fotògrafa artística Yapci Ramos resideix a Barcelona després d'haver viscut llargues temporades a ciutats com Madrid o Londres.  Des del seu estudi del post-industrial barri del Poblenou de Barcelona ens mostra un tast de la seva actual serie fotogràfica: ‘Hotel’.

Com explica la propia Yapci Ramos, "amb 'Hotel' retrato a l'individu en el seu espai més íntim, en la seva habitació, en el seu hotel. Parlo de l'identitat, en defintiva, de la cara que fa el nostre temps. Com ja va fer August Sander, busco el treball documental mitjançant la fotografia. La ciutat vista com una habitació d'hotel".

Per a Yapci la fotografia representa una forma d'alliberament psicològic i personal, una espècie de cel·lebració visual d'allò prohibit. Amb exposicions individuals i col·lectives que va iniciar l'any 2004, els seus inicis en la fotografia es remonten a l'any 1999 en el que inicia precisament la sèrie ‘Portra-it’. En aquesta sèrie ja es perceben les clares influències que li han aportat fotògrafs com Nam Goldin, Arbus, Larry Clark o Robert Mapplethorpe. Amb estudis en fotografia, arquitectura, cinema i publicitat, aquesta polifacètica e inquieta canària és un dels exponents més interessants de l'actual panorama espanyol de la fotografia artística contemporània.

[ +  info ]

niu : espai artístic  ::  almogàvers, 208 . 08018 Barcelona  ::   info@niubcn.com  ::  93 356 88 11  ::  crèdits  ::  horari  ::  com arribarNiu forma part de la


Amb la col·laboració de:


Allotjament web: