ACTIVITATS  | EXPOS  | TALLERS  | OUTDOORS       L'AGÈNCIA       CONCEPTE  | PREMSA  | CONTACTA       EL BARRI

 

FOTOGRAFIA / INTERVENCIÓ
EC13 COSMIC VIBES
_
del 4 d'abril al 26 de maig de 2019

Títol
'Descubriendo Lo Indefinible | Discovering The Indefinable'

Artista
EC13 COSMIC VIBES

Concepte
EC13 va començar pintant grafits a principis dels 90 a Granada, i des de llavors fins ara ha estat actiu, tant a nivell plàstic com musical, en la faceta de DJ i productor, sota el pseudònim de Calagad 13, sent un dels fundadors i referents de l'escena urbana granadina. La seva obra plàstica se situa tant en l'espai públic d'àmbit urbà, com en llocs abandonats i el medi rural, consistint en intervencions alegals de caràcter no figuratiu que ens poden remetre al minimal, el disseny de paisatge o l'art medi ambiental, des del llenguatge abstracte.

En 'Descubriendo Lo Indefinible' ens presenta les diferents línies d'investigació que constitueixen la seva proposta plàstica fins a la data i que conformen el seu univers creatiu, donant per primera vegada llum, a alguns dels conceptes que ajuden a crear l'aire enigmàtic i místic de la seva obra.

EC13 fa servir tant eines del grafit tradicional com materials propis de la construcció (ALTERED URBAN DNA) per integrar les obres en el paisatge urbà. El material utilitzat i el tipus d'intervenció estan íntimament relacionats (INTEGRATED STUFF), creant una "simbiosi" entre l'espai i l'obra. Cada intervenció està dissenyada per a ser experienciada en la ubicació per a la qual va ser concebuda, creant una vibració que remet a la relació entre la interioritat de l'espectador i l'entorn (POSITIVE SYMMETRIC VIBES).

S'exhibeixen en primícia les peces de vídeo DW_0317_V1 i DW_0118_V2 de les sèries de "ACUARELA DIGITAL" on convergeixen, en l'obra de l'autor, el figuratiu amb l'abstracte i el analògic amb el digital. Tanca la mostra el recentment publicat llibre d'aforisme i poemes "EL VIAJE DE VUELTA A CASA" (Edit.Nazari. Granada. 2019). Un llibre-joguina molt particular, presentat el 23 de Març a la seva ciutat natal, i escrit en paral·lel a la producció per a "DESCUBRIENDO LO INDEFINIBLE", objecte que completa en el pla literari la proposta plàstica de l'artista multidisciplinari andalús.

Inauguració
Dijous 04 d'ABRIL a les 20:00 h.

[ + info EC13 COSMIC VIBES ]

 


niu : espai artístic :: almogàvers, 208 . 08018 Barcelona :: 
info@niubcn.com :: 93 3568811 :: crèdits :: horari :: com arribar

__________________________________________________________________________________________________________

 

Allotjament web:

Amb la col·laboració de: