ACTIVITATS  | EXPOS  | TALLERS  | OUTDOORS       L'AGÈNCIA       CONCEPTE  | PREMSA  | CONTACTA       EL BARRI

 

IL·LUSTRACIÓ / DIBUIX
COL·LECTIVA _ del 07 al 17 de juny de 2018

Títol
'La Mort Digna'

Artistes
ÀFRICA FANLO / ALBA DOMIGO / ALBERT ARRAYÁS / ALCON HECTOR / ANDREA ZAYAS / ANNA GRIMAL / BERTA ARTIGAL / CLARA SÁEZ / COANER / DANI TORRENT / ELISA ANCORI / GEMMA CAPDEVILA / IGNASI BLANCH / ILICH ROMEISER / JAUME MONTSERRAT / JOTAKA ILUSTRACIÓN / LA PERALIMONERA / LLUÍS CADAFALCH / MARC VICENS / MARIA BEITIA / MARINA GUIU / MARTA BELLVEHÍ / MR.SIS / NIRVANA JIMÉNEZ / PEDRO ALÓN / RICARDILUS / ROGER ESTRANY / ROSER MATAS / SARA FRATINI / VORJA SÁNCHEZ / WÄWÄ ILLUSTRATION

Concepte
L'Associació Dret a Morir Dignament (DMD-Cat) ha convidat a un seguit d'artistes joves a il·lustrar la seva particular visió de la mort digna. Amb aquest recull d'il·lustracions volen col·laborar a donar veu i desmitificar el tabú de la MORT. Creuen que aquest mot, sovint tan silenciat en la nostra cultura, és igual d'important que la paraula VIDA. L'art, com a forma d'expressar sentiments, pot contribuir a canviar la imatge estereotipada en què es representa el tema de la mort. Cada artista ha col·laborat de manera altruista en aquest projecte, amb la seva visió totalment lliure de la mort digna tot i respectant el mateix suport i format.

L'exposició és part d'un projecte més ampli: vol obrir una porta a conversar sobre la mort. Perquè en la nostra societat encara és un tema tabú. Cal parlar serenament sobre la mort, sobre què és per a cadascun de nosaltres una mort digna, quins són els nostres desitjos en el procés de final de vida, com ens agradaria morir i com no.

Inauguració
Dijous 07 de JUNY a les 20:00 h.

[ + info 'La Mort Digna' ]

 


niu : espai artístic :: almogàvers, 208 . 08018 Barcelona :: 
info@niubcn.com :: 93 3568811 :: crèdits :: horari :: com arribar

__________________________________________________________________________________________________________

 

Allotjament web:

Amb la col·laboració de: