ACTIVITATS  |  EXPOS  |  TALLERS  |  OUTDOORS  |  PIU RÀDIO          SERVEIS  | L'AGÈNCIA          CONCEPTE  |  PREMSA  |  CONTACTA          EL BARRI

 

PINTURA
CIF¬84 _ del 5 al 30 d'octubre de 2011

Títol
'ART d'EXECUCIÓ'

Artista
CIF¬84

Concepte
Pintura artística amb missatge global referent a l'ésser humà. El que hem creat i el que no, el que podem controlar i el que no podem controlar. És l'obra d'en CIF
¬84, també conegut com a Heiz:

CIF¬84 (Heiz) va néixer a Barcelona el 1970. Des de molt primerenca edat se sent atret per la ciutat de Nova York, que coneix a través de la música del grup Chill Factor, Round & Round. Més endavant entra en contacte amb el breakdance i el graffiti i, amb el seu amic Save s'introdueix de ple en aquest nou món, aprenent a ballar i, posteriorment, realitzant les seves primeres obres en les parets de Barcelona. Corren els 80 i Espanya és sacsejada pel 'boom' del fenomen breakdance. Aviat sorgeixen nous grups d'adolescents que s'uneixen a aquest moviment. És a l'estació de metro d'Universitat, lloc de reunió habitual d'aquest col.lectiu, on Heiz entra en conctacte amb gent que té les seves mateixes inquietuds, amb qui comparteix experiències tècniques i idees. Cada vegada les seves sortides amb Save a pintar són més freqüents. El contacte amb el treball d'altres artistes com Cash, Fasim o Biz influeix en la seva obra i li fa veure amb altres ulls el graffiti. És un moment de gran productivitat. Heiz utilitza diferents noms com Kem, Roast, Shone, Heto, Sion o CIF, amb els quals signa les seves obres, que es prodiguen per tota la ciutat i el seu extraradi. D'aquesta època destaca el mur de Wellinton Avenue, una de les obres de major format a Barcelona en aquells dies. CIF¬84 ha format part de diversos grups com The Urban Art Crew, Tercer Rail o BCN Zombis Killers. A partir de 1996 baixa el ritme i pinta només esporàdicament en llocs tranquils, lluny dels problemes. El seu treball va marcar una tendència en l'època i és reconegut per les generacions posteriors d'artistes urbans.

Des de fa uns anys CIF
¬84 pinta sobre llenç amb acrílic i oli. La seva motivació és "El que l'home ha creat i el que no, el que pot controlar i el que no pot controlar".

Per a CIF
¬84 la música amb la 'freqüència electro' està fortament lligada amb el món del carrer i sempre l'ha tingut present en els seus treballs. Quan recorria els carrers sempre l'escoltava en els seus 'walkman' i actualment la fa servir en la inauguració de les seves exposicions. CIF¬84 pertany a l'Associació d'Artistes d'Arenys de Munt, amb els que exposa periòdicament.

Inauguració
Dimecres 05 d'OCTUBRE a partir de les 20:00 h.

 


niu : espai artístic   ::   almogàvers, 208 . 08018 Barcelona   ::  
info@niubcn.com   ::   93 356 88 11   ::   crèdits   ::   horari   ::   com arribar

______________________________________________________________________

Allotjament web gràcies a:

Amb la col·laboració de: