AGENDA | ACTIVITATS | EXPOS | FORMACIÓ       CONCEPTE       L'AGÈNCIA | SERVEIS       LA RÀDIO       PREMSA | FOTO-VIDEO       CONTACTA

FOTOGRAFIA & ESCULTURA
LLUÍS PADRÉ CHECA & RICARD CASABAYÓ _ del 14 de maig al 30 de juny

Títol
'MUTACIONS POBLENOU: fotografia i escultura post-industrial'

Concepte
'MUTACIONS POBLENOU' és el títol d'aquesta exposició que aglutina fotografies, escultures e instal·lacions que reflexionen sobre el passat, el present i el futur del vell barri industrial del Poblenou. Un viatge visual pel Poblenou més industrial, contrastant-lo amb la nova arquitectura més contemporània i ostentosa. És un treball de dos dels artistes poblenovins més arrelats al barri: el fotògraf Lluís Padré Checa i l'escultor Ricard Casabayó.

LLUÍS PADRÉ CHECA aka Lord Checa
'Activista d'accions, poeta visual i fotògraf envasat al buit'
Des dels inicis dels anys 80 del segle passat retrata el seu barri de naixement, ja sigui mitjançant la fotografia, el video en Super-8 o d'altres suports de comunicació com la performance o la poesia visual.

RICARD CASABAYÓ
En el treball de Ricard Casabayó es percep la forta influència que el passat industrial del barri del Poblenou ha tingut en la seva creació artística. En les seves escultures i instal·lacions barreja materials com la pedra o la fusta amb materials industrials, la majoria dels quals ha anat recollint durant els darrers anys.
De fet, bona part de la seva producció com a pintor i escultor s’ha desenvolupat dins de la comunitat d’artistes i artesans de la desapareguda fàbrica LA ESCOCESA del carrer Pere IV de Barcelona. Actualment, una petita part del que va ser LA ESCOCESA continua acollint artistes i, com no, Casabayó hi és present.

Inauguració
Dijous 14 de MAIG a les 20:00 h. Amb la col·laboració de la Dj DISQUETTE.

[ veure cartell ]

[ +  info Lluís Padré Checa ]   [ +  info Ricard Casabayó ]


LLuís Padré Checa


LLuís Padré Checa


Ricard Casabayó


LLuís Padré Checa


Ricard Casabayó


LLuís Padré Checa


LLuís Padré Checa


Ricard Casabayó


Ricard Casabayó

niu : espai artístic  ::  almogàvers, 208 . 08018 Barcelona  ::   info@niubcn.com  ::  93 356 88 11  ::  crèdits  ::  horari  ::  com arribar


Niu forma part de la
Xarxa de Centres de Producció de Catalunya