ACTIVITATS  |  EXPOS  |  TALLERS  |  OUTDOORS  |  PIU RÀDIO          SERVEIS  | L'AGÈNCIA          CONCEPTE  |  PREMSA  |  CONTACTA          EL BARRI

 

FOTOGRAFIA & TXT
CARLOS ALBALÁ & IGNASI LÓPEZ _ del 5 d'abril a l'1 de maig de 2011

Títol
'BSIDEBOOKS / PERIURBANOS'

Artistes
CARLOS ALBALÁ & IGNASI LÓPEZ

Concepte
B-side books (Self Produced & Limited Editions) és un projecte editorial independent. La seva filosofia és servir de plataforma per a la autoproducció i difusió de llibres i edicions limitades relacionats amb els desplaçaments urbans i la visió o interpretació del terriori produït o transformat per aquests desplaçaments. Creat per Carlos Albalá & Ignasi López, B-side books explora diferents i cuidades formes de materializar el treball propi i d'altres artistes en l'àmbit de la publicació impresa.

D'altra banda, Periurbanos és un altre projecte de Carlos Albalá & Ignasi López. Carlos Albala i Ignasi López van començar el seu desenvolupament de treball conjunt en 2007 amb 'Nostàlgia Periurbana' (La Capella, Barcelona, 2008) on el paisatge perifèric de Madrid i Bacelona dialoga amb els llocs d'infància transformats. Posteriorment van materialitzar el llibre d'artista 'Periurbanos', presentat a Madrid photo'09 juntament amb la Galeria La Caja Negra Ediciones. Han participat en diverses exposicions com la biennal Leandre Cristòfol a la Panera (Lleida), Estampa (Madrid), Zphoto (Saragossa), al Festival Fotografia de Roma 2010, al Salon Light (Paris), el Festival Emergent de Lleida (Museu de Lleida) o publicacions com Livraison (Suècia). Actualment estan immersos en la producció d'un Laboratori sobre el concepte de desplaçament urbà i l'anàlisi dels territoris transformats per aquests desplaçaments.

Inauguració
Dimarts 05 d'ABRIL a partir de les 20:00 h. Amb l'ambientació musical de 'Black Pad sessions 1.0'

[ +  info Bsidebooks ]   [ +  info Periurbanos ]

 


niu : espai artístic   ::   almogàvers, 208 . 08018 Barcelona   ::  
info@niubcn.com   ::   93 356 88 11   ::   crèdits   ::   horari   ::   com arribar

______________________________________________________________________

Allotjament web gràcies a:

Niu forma part de:

Amb la col·laboració de: