ACTIVITATS  | EXPOS  | TALLERS  | OUTDOORS       L'AGÈNCIA       CONCEPTE  | PREMSA  | CONTACTA       EL BARRI

 

PINTURA / DIBUIX
MANUEL LÓPEZ ARAMBARRI _ de l'1 de juny al 20 de juliol de 2017

Títol
'La línia i el color'

Artista
Manuel López Arambarri

Concepte
Manuel López Arambarri
va néixer a Bahía Blanca (Argentina) l'any 1983. Criat en un ambient en el qual l'art sempre va estar present. Amb una mare artista i germans també atrets pel dibuix i la pintura, no va resultar estrany que l'interès per l'art fos en augment. Aquest interès va augmentar moltíssim més quan en un viatge a Madrid durant la seva adolescència visités els més importants museus de la ciutat i conegués les obres de Velázquez, Caravaggio i Picasso. Això va portar com a conseqüència el desenvolupament d'una visió més professional sobre el dibuix i la pintura, i una intensificació en el treball i aprenentatge.

En el relacionat a la pintura i el dibuix, es va mantenir en el camí de l'auto aprenentatge, però va decidir complementar el seu aprenentatge estudiant pintura i acostant-se al disseny gràfic. Finalitzats els estudis, Manuel es va dedicar paral·lelament a les dues coses, tot i que va a anar deixant de banda el disseny per concentrar-se al 100% a la pintura.

El seu interès per l'art el portaria lluny de casa, perquè la seva intenció des d'adolescent era desenvolupar la seva carrera a Europa. Així que després d'anys de planejament, preparatius i estalvi, va emprendre viatge cap a Barcelona, on resideix des de 2015. Les seves obres estan sempre emmarcades dins de la figuració, perquè li apassiona el desafiament tècnic que representa treballar amb formes reals, i actualment les desenvolupa sobre dues línies de treball: d'una banda, l'ús del dibuix directe i espontani usant el color només per acabar de definir formes i espais. De l'altra, i en contrast amb l'anterior, la reflexió i el treball sobre la (re-)estructuració de les formes (particularment rostres) aplicant lleugeres però calculades abstraccions geomètriques.

Inauguració
Dijous 01 de JUNY a les 20:00 h.

[ + info Manuel López Arambarri ]

 


niu : espai artístic :: almogàvers, 208 . 08018 Barcelona :: 
info@niubcn.com :: 93 3568811 :: crèdits :: horari :: com arribar

______________________________________________________________________

Hosting by

Amb la col·laboració de