ACTIVITATS  |  EXPOS  |  TALLERS  |  OUTDOORS  |  PIU RÀDIO          SERVEIS  | L'AGÈNCIA          CONCEPTE  |  PREMSA  |  CONTACTA          EL BARRI

 

DIBUIX - IL·LUSTRACIÓ
AÏNHOA SARABIA & ENRIC RODRÍGUEZ GIL _ del 2 al 27 de maig de 2012

Títol
'ETS TU, BAMBÚ?' + 'YEMBARA. BONGO BALA'

Artistes
AÏNHOA SARABIA + ENRIC RODRÍGUEZ GIL

Concepte
En aquesta exposició presentem, al llarg del mes de maig, obres de dos joves artistes catalans que ens mostren dues maneres ben diferenciades d'interpretar les seves realitats i els seus somnis:

Ainhoa Sarabia, nascuda a Barcelona l'any 1984, va estudiar Il·lustració a l'Escola LLotja de la mateixa ciutat, on es va graduar l'any 2007. Com a il·lustradora, ha col·laborat en els VII i VIII Certamen Literari Escolar Amics de la Unesco de Barcelona, així com en publicitat i imatge gràfica a diversos projectes. El seu estil beu de la influència del manga i dels gravats japonesos, així com de la il·lustració tradicional, utilitzant i barrejant diferents tècniques com ara les tintes planes, el collage i els retallables. Amb 'Ets tu, bambú?' vol mostrar la seva proposta colorista i de mixtures, amb una temàtica que va de les icones japoneses a la cultura pop passant per la il·lustració infantil clàssica.

D'altra banda, Enric Rodríguez Gil va néixer a Caldes de Montbui l'any 1983. Al 2006 comença un projecte experimental que encara no ha estat capaç d’explicar clarament. Intenta donar a conèixer sensacions i alhora provocar-les amb la seva obra, col·labora amb gent molt dispar i antagònica que l'ajuden a enfocar a l’horitzó uns ulls miops. Yembara neix de peces musicals, poesia i relats curts. Per primera vegada es mostren instantànies il·lustrades, Bongo Bala. De fet, Bongo Bala és una petita part de Yembara: Una zona geogràfica dispar sense ubicació real que mostra paisans i paisatges per visitar.

Inauguració
Dimecres 02 de MAIG a partir de les 20:00 h. Amb l'ambientació musical de Daveetee.

[ +  info Aïnhoa Sarabia ]   [ +  info Enric Rodríguez Gil ]


Aïnhoa Sarabia


Aïnhoa Sarabia


Enric Rodríguez Gil


Enric Rodríguez Gil

 


niu : espai artístic  ::  almogàvers, 208 . 08018 Barcelona  ::  info@niubcn.com  ::  93 3568811  ::  crèdits  ::  horari  ::  com arribar

______________________________________________________________________

Allotjament web gràcies a:

Amb la col·laboració de: